Oj, vilken dag!

31 oktober, 2012
31 oktober, 2012

Veckan har knappt börjat och jag har redan jobbat ganska hårt(och tränat).

Dagen inleddes med ett Cykelvik på Liljeholmen 6.45. Jag menar, jag skulle ju ändå upp och köra cardio. 😉 Tjejen jag körde för lät meddela att hon ”behövde vara ledig ett par dagar” så jag hoppade in. Tjäna pengar på morgoncardion är ju inte fel även om jag tror att jag egentligen behöver vila mer än hon.

Hem till ett par(det vill säga 4) maskiner tvätt(det vill säga träningskläder, underkläder och handdukar) samt lite återhämtning i form av vila och mat.

Andra passet för dagen blev chins, dips och lite biceps och axlar med en träningstjej(Ulrika) jag träffat på gymmet, gissar jag, haha. Passade på att få hjälp att ta lite bilder men det ser ju aldrig ut som i spegeln(!) *suck*. Vågen står ganska still men jag vågar påstå att det händer saker.

Sjukt nöjd med tightsen btw. 🙂


Som vanligt ser det bättre ut i spegeln än på bild, vilket jag nog aldrig kommer att vänja mig vid..

Pass nummer 3 var ett arbetspass i form av en CrossTrainingklass där min puls ligger på ungefärlig nivå med en powerwalk.

Cykel 30 och Core 30 minuter blev pass 4 och 5 innan dagen avslutades med att delta på Body Combat som nummer 6. Okej, jag kanske räknar lite högt men 4 timmars träning har det i alla fall blivit idag och nu vill jag egentligen bara sova på en gång. Måste dock äta ordentligt för torsdag och fredag åker stödstrumporna på.

Helt slut som artist men det känns ganska fint att(i princip) få betalt för att träna. Skönt liv! 😉

Linda Samuelsson

Posts Google+

test