Film från serieomgång 2 SL och BP.

21 maj, 2012
21 maj, 2012

Torsdagen den 17:e maj körde vi andra serieomgången för året i Styrkelyft och Bänkpress. Det var STK:s tur att arrangera och besöktes av våra ”samarbetspartnes” Södertälje AK och Katrineholms AK. Som vanligt var det en ganska gemytlig tillställning med mycket trevligt folk.

Mitt mål för dagen var att samla poäng till laget och att kvala till SM i Klassisk Styrkelyft och när jag ändå var i farten kvalade jag till SM i Bänkpress också. Då återstår bara ett kval och det räknar jag med att göra på nästa seritävling i september.

Böjen kändes lite seg, vilket inte var så konstigt då jag instruerat 3 cykelklasser(och dessutom fått mens) dagen innan. Bänken gick bra och i marken ville jag bara hålla god teknik och nöjde mig med ”lätta” vikter. Jag hade uton problem kunnat väga in under 63kg men då min biologiska klocka inte ville samarbeta med mig den här gången valde jag att strunta i vikten och vägde in på 63,45kg.

 

Resultaten för dagen blev alltså 3 godkända knäböj, som mest 112,5kg, 2 godkända bänkar där jag är mer än nöjd med 80kg och 3 godkända marklyft(130kg). Totalen 322,5kg/344,45p är långt ifrån rekord men acceptabelt i dagsläget.

 

Mot nästa mål!

 

Linda Samuelsson

Posts Google+

test