Uppladdning inför SL och dagsform.

16 maj, 2012
16 maj, 2012

Imorgon, den 17/5, är det dags för serieomgång 2 i Styrkelyft och Bänkpress. Denna gången kan det ha blivit den sämsta uppladdningen någonsin utan att vara sjuk de närmaste veckorna innan.

Eftersom jag var sjuk för en månad sedan och ett litet tag dessförinnan la jag ner alla tankar på att tävla med utrustning den här gången utan istället kvala till nästa års SM i Klassisk Styrkelyft(där enbart knävärmare, bälte och handledslindor är tillåtet. Kvalgränsen är 260kg totalt i viktklass -63 och 290kg i viktklass -72. Om det inte varit för att jag fått mens idag så hade det varit en baggis att väga in under 63 men med en hel del extra vätska så stuntar jag i vad vågen visar imorgon. Det får bli som det blir med den saken alltså.

I knäböj och marklyft kommer jag gå in på lätta vikter och hellre höja lite mer om det funkar bra, medan bänken kändes helt okej förra veckan. Idag har jag cyklat inte mindre än 3 klasser och haft 3 PT-kunder så det ska bli riktigt intressant att se hur bra jag lyckas återhämta mig till imorgon. Jag ligger på en hög träningsdos just nu och det är ofta högt tempo på passen, alltså inget ordinärt SL-tempo.

Det ska i alla fall bli kul att tävla imorgon och träffa alla hur det än går.

Här är filmen från motsvarande tävling förra året. Lite ”tjockare”, lite starkare. 😉 Dock så var jag arrangör, domare, lyftare, tävlingscoach och mental coach den tävlingen. Denna gången ska jag bara lyfta(och ev vara domarmentor). Vi får se hur det går.

 

Så lite Fitnessformbilder från veckan. Jag hjälpte Jessica Junegrim igen. Ny medlem i MM Sports Team och passade på att köra ett varv själv. Länk till hennes blogg kommer imorgon. Jag hamnade visst lite snett i kroppen framifrån men är ändå nöjd med hur det ser ut och jag körde utan ”provsving”. Håll till godo.

 

Linda Samuelsson

Posts Google+

test