Happy Monday!

23 april, 2012
23 april, 2012

Igår missade jag den planerade träningen på grund av ett försenat tåg. Idag tog jag igen det drottninglikt genom att träna med tre hunkar istället för en. Detta bådar för en mycket bra vecka. 😀

Dagen startade med en välbehövlig sovmorgon efter helgens bravader. Arbetsdagen började med att instruera en gruppträningsklass i form av CrossTraining på S:t Eriksbron. Det var en del nya idag men vi körde på som vanligt, det vill säga lite hårdare och lite svårare än gången innan. Det var till och med några av stammisarna som fnissade lite av ångest när jag visat övningarna. I like! Det fanns dock massor av positiv energi i salen så det gick lysande. Såhär brukar det se ut ungefär.

Efter klassen hade jag PT-tid med bland andra Johan. En trevlig kille med bra attityd som gör det lätt att jobba med honom. Idag fick han köra ren och skär styrketräning och jag tror han gillade det.

På kvällen hade jag en cykelklass på schemat så ja passade på att köra lite bänkpress innan. Jag tog det ganska lugnt och stegrade upp till en 4:a på 70 kg och avslutade med 4×15 på 40kg. Här är ett par av mina goa stammisar på cykelklassen som höjer medelåldern en aning. Före och efter. :)

Efter klassen tränade jag en stund med en annan PT-kund(Caroline) som ”vunnit” lite träningstid, dvs att träna med mig. Det gick lysande.

Här kommer hunkarna! Vi drog av en massa övningar men hade även skitkul. I alla fall jag. ;P

Slutligen lite formbilder på mig.

Hoppas alla får en trevlig vecka! Min har börjat utmärkt. :)

kommentarer, 163 Visningar

Linda Samuelsson

Posts Google+

test