Bra helg!

23 april, 2012
23 april, 2012

Jag brukar inte dela upp tiden i veckodagar och helger eftersom det mest rullar på, men nu har jag haft en helg som var lite extra. SATS Nordic Convent i Göteborg. Den första någonsin och det var såklart bådetrevligt och inspirerande. Nu har vi laddat upp för att jobba vidare och hålla motivationen varje dag och varje timme. Det är lite ont om träningsbilder eftersom jag måste be om lov av alla först. Kan bli svårt, men jag ska försöka hitta lite bilder.

Uppe tidigt för att åka till Göteborg.

Feststassen. Tema Guld, om någon skulle undra. 😉

 

Lång tränigsdag och föreläsningar, väldigt trevlig tillställning på kvällen som även innehöll en del överraskningar. Tack alla fantastiska kollegor som bland annat gjorde en 4 timmars försening på tågresan hem mycket mer trivsam än vad den kunde varit. Nu kör vi ett år till!

 

 

kommentarer, 205 Visningar

Linda Samuelsson

Posts Google+

test