Matval.

16 april, 2012
16 april, 2012

Eftersom jag har svårt att äta tidigt på morgonen(går oftast upp kl 05.00 på vardagarna) så är jag väldigt nöjd nu när jag fått ordning på det. Efter att jag smakat Caseinet från Body Science så blev det plötsligt väldigt enkelt. Double Chocolate Almond och lite bär!

Jag är alltid lite skeptisk när saker verkar vara lite för bra för att vara sant, men det här är just så bra som alla säger. Riktigt bra smak för den som gillar choklad men inte när det är för sött. Bären räcker gott och väl som sötningsmedel för mig och mandelsmaken går ju lätt att öka med riktig mandel. Den här gången använde jag mellanmjölk men vatten ska också funka.

Innehåll: http://www.bodyscience.se/product_protein/casein/

Kvällsmålet nu för tiden är också ganska spikat. Oftast kommer jag hem efter 21.00 från jobb eller träning och då blir det lite mastigt med en(till) middag. Det får man spara till helgen. Då blir det oftast kvarg(ica:s är helt klart bäst), med extra protein vilket såklart är från Body Science och Blåbär är just nu favoriten. Toppat med bär och pumpakärnor och/eller kanel. Somnar mätt och vaknar inte hungrig.

Dom dagar jag är riktigt ordentlig(för tro mig, det ser inte alltid ut såhär) äter jag även bra på dagarna. Det blir inte bara bättre mat utan man sparar ju även en del pengar.

Det är helt klart dyrare att äta mycket, bättre, ”nyttigare” och då jag gärna äter lite godare så är det bra att kunna spara in på att göra storkok lite oftare. Jag har i alla fall turen som gillar mat. Jag vet att inte alla gör det och då är det förstås jobbigt.

Om jag behöver ladda upp extra före ett pass tar jag såklart;

Linda Samuelsson

Posts Google+

test