Påskaktiviteter.

7 april, 2012
7 april, 2012

Jag blev ju förkyld och dålig i halsen på resan ner från Stockholm till Halmstad så att jag inte har kunnat träna. Skitirriterande förstås men jag är glad att jag inte blev såpass sjuk att jag fått stå över det andra, såsom att äta god mat och träffa släktingar. Lite shopping inför våren/sommaren har jag också lyckats med.

Först maten! 😀

Påskmiddag med kalkon, potatis, morötter, äpplemos, ätticksgurka osv.

Mellis på kvarg, hallon, blåbär, pumpakärnor.

LCHF-tårta! Hemma hos syrrans svägerska. Mycket god och precis lagom för oss som inte är så förtjusta i socker. :)

 

 

Delar ur släkten, som är ganska stor. Vissa större än andra. 😉

Syster med 7 veckor kvar och kusinbarnet Liam 5 månader gammal.

 

Kusinens ena katt. Sötnöt.

 

Nu har jag skor för hela sommaren! 3 par för ca en femhundring känns helt okej. Det är lite så jag jobbar. Satsade på skor utan klack eftersom det då är lättare att ta spontana promenader(dvs att jag hoppas på bra väder).

 

Nästa inlägg SKA handla om träning. 😉 Lovar!

kommentarer, 237 Visningar

Linda Samuelsson

Posts Google+

test