Intensivt mellan behandlingarna nu. | Leo Wessman

Intensivt mellan behandlingarna nu.


Varje dag känner jag fan idag känns nog axeln lite bättre men i samma sekund plockar jag bort den tanken då jag gjort misstaget att hoppas för mycke..

Har nu gått tre gånger hos Nidal på Napraform i Sollentuna. Senaste gången va nog den värsta i smärtväg men det börjar kännas bättre. Vi har förs gjort massa ryck och tryck för att få axeln att ligga som den ska, sen gått på alla mjukdelar runt för att få allting att slappna av. Eftersom det legat och spänt så har mycke dragit ihop sig och blivit kort. Men set känns som att vi är på rätt spår i alla fall, ny tid imorgon sen blir det uppehåll i två veckor där jag får jobba på själv och sen se om det blivit bättre.

20130612-191232.jpg
Så just nu kan jag inte annat än äta och fokusera på övriga livet, jobbet tar ju sin tid bara det och sen är det mycke annat på gång.

Har som ni ser klivit över 80 kg vilket jag ALDRIG gjort förut. Innan min förra diet kom jag upp till 78 någonting som mest. Så målet är ju att bättra på fysiken vilket jag tycker att jag gör men nu börjar jag känna av formen också, kanske har med att jag dragit på mig en förkylning och haft feber nu några dagar så får se hur det känns när jag blivit frisk och kan köra igång igen.

20130612-192044.jpg
Eftersom axeln inte varit med mig så har jag kört endel ben, vilket jag älskar att köra men de e så jäkla synd att det inte är ett ben som är skadat då det är överkroppen jag behöver förbättra och inte benen 😛 klart benen alltid kan bli bättre men ah ni förstår säkert.
Så ja nu ska jag se till att bli frisk och sen är det dags att bli hel och börja kötta, snart börjar nya mål!!!

20130612-192642.jpg
Tur man har underbara människor runt omkring sig som gör dagarna lite ljusare 🙂

Kör hårt allihopa!!