Jä*la mobil!!! | Leo Wessman

Jä*la mobil!!!


Jaha då ska jag försöka posta lite från dom senaste inläggen som inte kommit iväg.. Händer tydligen något när jag skrivit från mobilen..

Så nu sitter vi här igen, dagen efter ett benpass 😉 känns som att ben är det enda jag skriver om. Men det är det jag kan lägga mest energi på nu så det får väl vara så.

Finns mycke att berätta nu så vi får försöka beta av allting. Axeln hänger fort med känns en aningen bättre och jag körde faktiskt ett ganska tufft ryggpass i förra veckan tillsammans med Sophie Arvebrink! Denna unga tjej är verkligen imponerande inte bara med hennes fysik och styrka utan också hennes enorma driv, gå in och kika på hennes nya BLOGG.Tack för ett grymt pass !!

Sen vill jag återblicka lite till Alströmertrofen där min gode vän Lasse Nordström ställde upp!!
Som faktiskt knep 1:a platsen i sin klass!

20130626-175739.jpg
Vi har känt varandra under större delen utav mitt liv här i Stockholm, i och med det har han funnits vid min sida under närmaste tränings åren! Jag kan inte annat än tacka, tacka för grymt pepp och stöd i alla lägen. Hade varit tungt utan dig! Som vi brukar säga, vilket team vi än tillhö, vilket gym vi än tränar på så kommer vi alltid vara ett lag!
Stort grattis min vän, stolt som fan!

För er som vill följa Lasse på hans kommande resor så kan ni kika in på hans instagram: lassenordstrom

20130626-181351.jpg
Sen vet jag inte om ni kommer ihåg när jag skrev om Erik som jag träffade på BMR men nu har han även startat podcast som ni inte får missa! Alex från body i första avsnittet och sedan Martin från Smartshake, intressant lyssning. Direktlänk här!

Ja hur går det för mig då… Fortfarande helt galet mycke att göra! Kommit in i så dålig rutin just på grund utav att det blir långa dagar på jobbet och sen hinna med och träna och allt annat här i livet som man måste hinna med. Har ett uppehåll från behandlingar nu i någon vecka till och under den tiden är det rehab som gäller, stretchar varje morgon och kväll samt lite övningar för baksidan. I gymmet har jag lagt upp de så att jag inte kör två ”överkropps” pass efter varandra så de blir tex överkropp-ben-överkropp-vila-överkropp-ben osv.. Vill inte stressa på för mycke utan istället skynda långsamt. Körde mitt första ”riktiga” bröstpass häromdagen som kändes ganska bra faktiskt. Så vi får se om det är på väg åt rätt håll!!

20130627-074830.jpg
Ja som jag alltid säger så är det a och o med planering och för att jag ska kunna hålla på som jag gör så måste jag förbereda. Matlagningen är någonting sön underlättar fruktansvärt mycke för mig, att alltid ha mat klart gör att jag alltid kan antingen jobba eller träna lite längre eller få in annat jag måste göra utan att riskera att jag inte får i mig det jag behöver, det behöver inte vara krångligare än vad det redan är 😉

Kör hårt allihopa!!