Nu är det dags.. Uppdatering/dietstart | Leo Wessman

Nu är det dags.. Uppdatering/dietstart


Ja frågan är ju vart vi ska börja.. Har inte blivit så mycke skrivande på senast och jag tänker lämna det som de är bara. Har haft en sån period bara, flyttat, renoverat, skadan, jobbet, träningen och precis på fötterna efter en två veckors sängliggande med feber och halsont som ej går att beskriva. Sista dagen på penicillinet imorgon och idag kommer förmodligen blir försöka träningspasset på väldigt länge känner jag.

Som sagt, dietstart alltså. För tre veckor sedan så började jag min diet mot decembercupen 2013. De här kan nog vara mitt första officiella utlåtande faktiskt 😛

20130817-115542.jpg det här är väl ungefär utgångsläget och ja på bilderna ser det väl lite bättre ut än vad det egentligen är. Ni vet, rätt ljus, bra tryck osv…
Men för er som följt mig så vet ni kanske att jag alltid varit en 70 kg kille, när jag började träna vägde jag straxt över 60 och inom närmaste kom jag upp till 68-69 där jag låg ganska länge och behöll form. När jag sen började ”bygga” kom jag över 70 och med tiden så landade jag på en offseason på va 75 kg innan jag började dieta inför fitnessfive five ( förra året) i juli förra året vägde jag in på tävling på 63,7 galet utdragen så min normalare vikt låg nog runt 65. Efter tävlingen så la jag kraft på att bygga oh gå upp i vikt (på bra sätt) och med det så menar jag att jag gick upp i vikt sakta och tog till vara på min låga fett procent för att optimera energin jag stoppade i mig. Första 4 månaderna gick jag upp 5-6 kg vilket är ganska lite efter diet, men jag såg till att hålla en strikt plan med intag precis som på diet fast åt andra hållet. Allt eftersom så ökade jag och ytligare några månader senare så hade jag passerat min förra ”maxvikt” och jag närmade mig 80 kg.

Många kanske ifrågasätter hur man kan gå upp så mycket i vikt osv men jag lovar, prova att äta så pass mycke som jag gjort förhållande till min kropp så lovar jag att det händer saker. Och när man äter utan rätt saker så blir det mer kvalité också. Någonting som jag känner inte har fungerat under denna period är så klart min träning, som jag bara önskar hade kunnat gå bättre för att få ännu mer resultat. Men jag tycker ändå att jag gjort det jag kunnat. Skadad har som sagt blivit mycke bättre men det är fortfarande inte bra, jag har konstant smärta i vissa lägen och ”problemet” sitter fort kvar. Jag vet inte om jag kommer hålla eller om jag kommer bli bättre, men jag måste fortsätta göra det jag gör och förhoppningsvis lösa problemet samtidigt.

I vilket fall som helst så slutade min vikt på 83 kg som högst ( en bra dag så att säga ) under första veckorna och så klart sjukdomen nu så har jag tappat endel men utgångsläget är ca 80 kg efter att vätska släppt osv. Jag räknar med att jag kommer få gå ner 10 kg men denna gången så är det formen som får avgöra det hela, vikten har mindre betydelse.

20130817-121924.jpg (bild jag la upp för ett par veckor sedan) som sagt ska bli spännande och se hur det kommer se ut 🙂

Nu är väl formen kanske någonting som jag är mindre orolig över, just nu är det chins och dips som är ett problem, dips är set största problemet. Chins har jag ändå provat och köra lite och kan ändå göra en tio stycken utan att det för ont. Men som sagt, kan jag få till det här så tror jag att det kan bli riktigt bra.

20130817-122225.jpg
Jag ska göra allt jag kan och jag hoppas många utav er följer och stöttar mig längs vägen! Det är det som kommer driva mig i slutändan.

Sen tänker jag även lova att från och med nu så ska ni kunna följa min resa, mina planer, mitt tänk och min utveckling.

Som jag brukar säga, kör hårt allihopa!! 😉