The show goes on!

11 september, 2014
11 september, 2014

2 dagar kvar till avsnitt 4 av Atleterna… BOOM…

Denna veckas huvudgren är…… Det får ni veta på Lördag såklart. Förra lördagen var det 50m frisim som huvudgren där vann jag om EM med ett par sekunder. Mångas reaktioner var på att hur kan en stor klump som jag kan simma så fort, riktigt kul att höra när jag kan förvåna och överraska. EM är ju en fisk så inga konstigheter att det gick snabbt även för henne. Lite mer stil och klass på EMs teknik inte bara veva och sparka. Den klart största prestationen i lördags stod Sunday för! Vilken vilja! Alla andra av oss tävlande stod och skrek inne i grenroom och ville verkligen att Sunday skulle ta sig hela vägen in i mål vilket han också gjorde :) Tyvärr har jag inga bilder från hur våra rektioner var när han kom i mål men det var en speciell glädje som vi alla kände. Så för mig var den store vinnaren i lördags Sunday :)

PGM2-20140517-3

Priset för att vara snabbast var att få träffa Mattias Sunneborn, vilken kille, han var stört skön på alla sätt och har en riktig vinnarskalle, dessutom mångkampare. Längd, höjd, stav, häck och kula hjälpe han mig och EM att hitta rätt i. Vissa grenar lite enklare än andra…

image

Sunneborn är ju en tävlingsmänniska så självklart tävlade vi i kula! Sunneborn vann på 16.34m jag hamnade dryga metern bakom på 15.54m.

image

Höjdhoppet fick jag också till bra.

image

Häck tekniken finns det mer att träna på :)

20140523-8-2

Det fanns dåligt med hantlar på arenan vi var på så fick ta höjdribban….

20140523-2-2

Jacob vår älskade kamera man ville ha lite sensuella bilder… haha…

Missa inte nu på lördag jag lovar att det kommer hända grejer :)

Tryck på bilden nedan för trailern om avsnitt 4

PGM1-20140523-8

kommentarer, 721 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+