Lysekil och Fitness4fun

2 augusti, 2014
2 augusti, 2014

Sitter i bilen på väg hem från Lysekil efter att ha tävlat i Fitness4fun igen.

Fitness4fun är utan tvekan den vackraste och härligaste platsen som en fitnesstävlimg hålls på i Sverige!

Underbar publik, havsutsikt och alla tävlande är på strålande humör :)

Inför min medverkan i år hade jag som mål att vinna Silltunnelyft och Hinderbanan för där vet jag att jag har en chans. När det kommer till Chins och Dips tävlar jag mot mig själv och mina egna PB. Alla är så otroligt duktiga på chins och dips nu och jag har en kroppshydda som gör mig lite tyngre än många andra 😛

Det var 24st killar och 4st tjejer som tävlade idag. Tycker det är lite tunnt på tjejsidan efter som jag vet att det är många många fler som tränar på just dessa grenar… SÅ TJEJER SOM TRÄNAR FITNESS STÄLL UPP NÄSTA ÅR :)

Ni kommer verkligen att älska denna tävling :)

På tjejsidan så var det Michalela Augustsson som dominerade :) Etta i Silltunnelyft, hinderbana och Chins avslutade med andra plats i dips och klar segrare :) Riktigt stark jobbat av henne :)

För min egen del blev det en oväntade tredje plats 😀

Etta i Silltunnelyft på med tiden 28:25

Etta i Hinderbanan på tiden 1:51:09min

Tretonde plats i Chins med 18st (Nytt tjockis PB 104kg)

Åttonde plats i Dips med 28st

Totalt: 23poäng

Etta blev Andreas Ekström på 11Poäng

Två blev Daniel Rangberg 20Poäng

Bilder kommer så fort jag hunnit få in dom i datorn hemma 😛

 

Vill passa på att tacka alla inblandade för allt slit och släp med tävlingen. Den underbara publiken som gjorde så vi orkade det där lilla extra :)

STORT TACK

kommentarer, 565 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+