Bara pinna på hela vägen in i mål!

22 november, 2012
22 november, 2012

Vilken fantastiskt skön kväll det blev igår!

Hade bestämt att jag skulle vara hos Tim kl:18 för att göra en tjockismätning. Mätningen och siffrorna såg bra ut, lägsta jag haft ever men ännu inte riktigt ”där”, tur att jag har 1.5 vecka på mig 😉

Efteråt åkte vi och tränade, bröst och ben, jag kände mig så låg och tömd att jag kände mig illamående och inte alls sugen på att vara i gymmet och lyfta massa vikter. Bet ihop och körde på så gott kroppen ville vara med…

Benspark 12@ 290kg X3

Benpress 25@ 200kg X3

Liggande lårcurl 10@ 150kg X3

Plus lite strech  efteråt det var vad jag orkade med…

Efteråt gick Tim, jag och Josefine och handlade förnödenheter på Ica, slutade med att Josefine och jag blev bjudna hem till Tim på middag desserten blev kex och ostbricka :)

Vi kollade på en väldigt annorlunda film:

Jag ger den bara 2/5, hade aldrig tittat färdigt om det bara var jag i rummet men den var helt klart charmig. Men med lite skratt vid sidan av tittade vi färdigt sen bar det hem egentligen alldeles för sent för min del då jag skall upp å gå men det är bara att bita ihop och det var vad jag gjorde. 

Mätresultaten kommer här:

 

Önskar er all en underbar Torsdag :)

kommentarer, 215 Visningar

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+