Ny leksak!!

19 september, 2012
19 september, 2012

Nu har man skaffat sig en riktig leksak som gör träningen och bloggandet mycket roligare, en Canon EOS 600D, detta kommer underlätta speciellt för mig som har svårt för att skriva läsvänligt och underhållande. Det är faktiskt på gott och ont, det som har med träning, resultat och utveckling kommer jag självklart att förmedla till er läsare med text och siffror 😉

Annars kommer jag låta er följa mig med hjälp av bilder och filmklipp (det sista när jag lärt mig filma med kameran)

Har redan köpt ett extra objektiv och imorgon skall jag få låna ett till som jag eventuellt också skall köpa :)

Numer tränar Jag, Josefine och Tim nästan alltid ihop på kvällarna, detta har gjort att när man kommit hem runt 21, fått ställa sig och laga mat i en timme och kvällsmyset har liksom gått till spillo…

Idag såg jag till att maten var färdiglagad och klar när vi åkte bort till Almedal. Sedan när vi kom hem micrade vi bara upp lite värme på maten och satte oss ner och åt och minst en timme över till mys tillsammans :)

Gjorde en nyttig gratäng till Josefine, denna kan hon ha i en hel vecka! Uppdelad på sitt kaloriintag

Triceps och bröst stog på schemat denna tisdagskväll…

Började med dips där målet var att slå mitt PB på 37st som jag gjorde förra veckan, bommade detta med 4 och stannade på 34st.

3set viktade dips x15kg

dipscirkel: 40st bänkdips, 20st Capoeira special puchup´s och 20st press med gummiband x2 varv (pumpen var total efter)

4set sendbänk i smith

4set rak bröstpress i maskin

avslutade med lite skön strech…

Denna bilden kan jag meddela att vi skratta en del åt:-))

kommentarer, 408 Visningar

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+