Jag tror på konceptet 2xu

7 september, 2012
7 september, 2012

I går kväll körde vi ett ganska tungt benpass. Av erfarenhet sedan förra benpasset har jag haft liiiite svårt att gå efter det så när ja kom hem slängde jag på mig mina leggings från 2XU.

Som Tim säger, strumpbyxor!

Inför tävlingen en vecka innan så hade jag mina kompressionsbyxor på mig hela nätterna för att få bort så mycket slagg som möjligt. Jag hävdar att det verkligen fungerade då jag har väldigt stora problem med att få bort vätskan från mina ben. Denna gången såg till och med benen formade ut. Jag hoppas att Mr. Wimnell har chansen att prova inför sin tävling nu i Oktober så att någon mer får känna om det fungerar. Byxorna i sig är fantastiskt bra och sitter som en smäck, fick lite konstiga blickar dock när vi skulle flyga hem från Marmaris. Folk är inte riktigt vana vid män med tights:)

2xu men's elite compression tights MA1357b

Ett par av mina, jag tävlade även i 2xu kompressions korta tights..

Snart helg men innan blir det några timmars mer jobb, ett besök på min favoritbutik MMsports och sen hämta lillprinsessan:-) Go helg!

kommentarer, 214 Visningar

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+