8 dagar kvar….

3 augusti, 2012
3 augusti, 2012

Jag har legat lågt ett tag med uppdateringen utav hur det går med min träning och form inför SM. Detta beror på att jag och Josefine har nu äntligen blivit sambos 🙂 det har tagit all tid senaste veckan, Josefine har utan tvekan dragit det stora lasset med att packa och städa själv, jag har bara sett till att flyttat allt och burit från lgh1 till lgh2. Om eller när vi sedan flyttar till det drömläge vi söker kommer jag inte be om bärhjälp utan ”STÄDHJÄLP” jag har insett att jag kan flytta och bära det mesta själv men är helt oförmögen till att göra en ”flyttstädning”.

Idag blev en annorlunda dag än vad som var tänkt, Leah åkte först med Josefine och shoppade lite fint att pynta hemmet med, jag såg min chans och smet iväg till vilket som skulle bli mitt första av 3 pass i gymmet denna härliga, regniga, mysiga dag 🙂 Leah hade  bestämt redan igår att hon och farfar skulle åka iväg och bada så dom åkte till Lerums vattenpalats. Leah älskar att ta simmärken och idag fixade hon att ta ”Guldpingvinen” hon var SÅ stolt när hon visade den när hon kom hem en snabbis för att hämta kläder för att kunna sova över hos farfar. Josefine var och gjorde sina naglar med tanke på den tid det tog denna gång undrade jag om hon gjort rekordlånga naglar med konstverk på 😉

Ja hur gick det nu då med alla mina 3 pass i gymmet som jag hade för avsikt att göra?!?! Fastade hela dagen igår ända tills efter jag gjort mitt 3:de och sista pass och kort och gott gick det såhär:

Chins 22st

Rodd: 3:08:2min PB

Dips: 31st

Det känns hur bra som helst nu och jag bär med mig en störtskön känsla in i SM 🙂

Nu lite sköna bilder och film 🙂

Lite axlar

Kvälls dips

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+