Dietstart och form check inför SM!

10 juli, 2012
10 juli, 2012

Efter en tids äventyr och drömmar är det äntligen dags för mig att påbörja min laddning inför SM i AF 11/8! Kanske något sent tycker en del men det som hållit mig borta från gymmet i ca 5v har varit värt varenda förlorat träningspass. (ni kommer att förstå varför längre fram)

Nu går jag in med 110% fokus på SM och det känns hur bra som helst, är inte alls orolig för att hinna pricka formen på fysiken. Det är inte där mina svagheter ligger utan i chinsen och dipsen. Men det är bara att köra på och tro på sig själv så fixar jag det :-)

Jag körde i gång igår med både dieten och träningen. Kollade in hur jag ligger till i alla tävlingsmomenten, chins, dips, rodd och fysik resultat…. Ja inget som skrämmer någon motståndare nu 😉

Chins: 10

Dips: 20

1000m Rodd: 3:20:4min

Fysiken:

Vi får väl se hur det går… Nu kör vi!

 

kommentarer, 287 Visningar

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+