Dalahelg med Fjälltur och Chins

12 juli, 2014
12 juli, 2014

Gjorde en snabbvisit till mitt ”hemland” Dalarna där jag hjälpte en av mina bästa vänner förbereda sin brors 40-årsfirande =) Vilket innebär 3 destinationer på de svenska fjällen på två dagar. Vilket innebar att jag och Jimmy var tvungna att ta oss upp några dagar innan och förbereda det hela(på en dag). 

ass

MM-sports på första toppen 300 höjdmeter på 3 km det känns i hela benen och flåset får sig en törn! =)

Ni ser hur mycket det blåser på min jacka, den sitter slickad över ryggen!

Kim,jimmy på toppen

500 meter ner(det gick betydligt snabbare) med en nästan vrickad fot = ont i fotleden resten av dagen… men jag ska inte gnälla =) 

springa med renar

Löpning med renar, alla ser ut att ha skabb för att dom fäller sin päls..

Ca 250 höjdmeter på ca 4 km så sitter vi på den andra toppen och har det gött =) 

DSC00194

Lite lustigt men en häftig känsla att sitta på den andra toppen och peka på den första toppen vi var på för några timmar sedan =) 

Rast på bron

Tillbaks nere på trädnivå och en liten rast =)

bergådalen

7 km senare och ytterligare 200 höjdmeter står vi vid sista målet för oss och jag hittade min egen dal (synd att dom stavat fel bara) hehe!

Toppen av njupeskär

Sista sightseeingen för denna vändan var Njupeskär (Sveriges högsta vattenfal) och självklart finns det i Dalarna 😉 kan säga att jag fick lite svindel när jag kollade ner..
Njupeskär

Ni kanske förstår svindelkänslan mer från denna vinkeln? 🙂 Häftigt vattenfall med frisk gött fjällvatten! =) bara doppa kåsan i vattnet och dricka! =) 

Impa vandrar

Och vad ska man göra när man kommer hem till morsan och farsan om inte leka lite med familjen ”lilla” schäfer. Det ser ut som att han hoppar på mig men han följde med bollen upp när jag ville ha den av han =) 40 kilo rörlig bicepscurl…IMG_6623

Och kör lite chins på utegymmet i Ljusternbadet i Säter. Måste ändå säga att dom tänkt till med både dipsställning i två olika höjder och chinsstänger i tre höjder och en monkeybar(om det nu heter så) 

Som sammanfattning så blev det ca 1500 höjdmeter, 2,7 mil och några taffliga chins på en helg =)

Bergeå OUT

Kommentarer

kommentarer

Kim Bergeå

Posts Google+