Mest prylar vinner!

8 november, 2014
8 november, 2014
IMG_7674

Latsdrag

Såhär två veckor innan min tävlingsdebut kör jag ett pass med polarn Rickard och han kollar lite lustigt på mig när jag drar på mig alla prylar. En annan börjar för en kort sekund undra om jag verkligen är skapt för den här sporten(Athletic Fitness)? men som tur är kan jag skratta åt mig själv och inse att det är jag ju! 😉 trots diverse krämpor(skyller på åldern)…

Hur mycket prylar har ni där ute? Jag har på bilden Body Science Rib Tank, helt ok träningslinne men var med på att de är små i storlekarna i jämförelse med andra märken. Sedan har jag inhandlat ett par Body Science Lifting Wrist Gripper och där undrar jag VARFÖR HAR JAG INTE KÖPT DESSA TIDIGARE?? 129kr ren avlastning för händerna och det behövs veckorna innan en AF tävling för mina tjänstemannahänder 😉 det går att vira dessa runt stången åt båda hållen så att antingen får du bara ett skönt lager mellan stången och din hand(som ett par handskar) eller åt andra hållet så får du draghjälp och kan jobba med tyngre vikter eller fler reps utan att fundera på om greppstyrkan ska fälla dig! =)

Sen var jag nyss nere på MM butiken på Övre husargatan i Göteborg och inhandlade ett par SBD Elbow Sleeve då min ena armbåge inte vill vara med riktigt nu på slutet. Jag tror inte den gillar att ligga på ett kaloriunderskott samtidigt som jag kör högreps på gymmet dessa sista veckor innan Decembercupen. Sen måste jag faktiskt skylla på långsamma jäkla Muscle ups det var denna övning som knäckte armbågen i första skedet. Min crossfit karriär var alltså några sådana sen fick jag lägga ner hela grejen 😉 Pluspoäng med dessa skydd är att de verkligen värmer, hindrar mig i ändlägena för det är där smärtan kommer. Sen på tävlingen får det göra hur ont det vill, jag får ju vila efteråt!! =) Sen blir det någon form av occlusions träning av det hela också.

ALLT FINNS ATT KÖPA FÖR BRA PENG PÅ MMSPORTS.SE

Som tidigare militär gillar jag packlistan jag hittade hos teamet, vet inte vem som skrev den från första början men jag tackar för den!=)

Packlista Decembercupen

Packlista Decembercupen

Mitt ”problemområde” på kroppen har varit benen, det är dessa som inte har velat släppa ifrån sig sitt dyrbara fettlager men fredag morgon kl 06:35 med en morgonvikt på 91,4(-7kg) har det äntligen hänt något där med. Jag är inte superhård direkt men jag tycker de små benen börjar ploppa fram ändå. Två veckor till på dieten och sen några lager färg så ska det nog se ännu bättre ut!! =)

IMG_7677

Smygpose på gymmet

IMG_7678

Smygpose på gymmet

 

 

 

 

 

 

 

 

Imorrn ska det bli att hårdköra posering med Sanna, min coach, sambo och vem vet vad mer= =) och de som tror att hon är snäll bara för att vi delar säng kan tänka om. Hon är petig som tusan och har verkligen känsla för vad som ser bra ut =) bara upp till mig att leverera på scen 😛

Lite slö, smal som mormor sa. Men jag känner i hela kroppen att snart är det debut och jag hoppas jag går ifrån tävlingen med en bra känsla i kroppen. Motståndarna och domarna är inget jag kan påverka, jag räknar med att de kommer göra sitt bästa upp till mig att göra detsamma. De blir vad det blir och jag satsar på att det blir som jag vill att det ska bli.

 

Bergeå/OUT

Kommentarer

kommentarer

Kim Bergeå

Posts Google+