Sämsta träningsveckan

19 oktober, 2014
19 oktober, 2014

Förra helgen avslutades med några riktiga skitpass, noll energi och motivation bestämde mig för att ta en vilodag med påföljande förkylning alltjämt blev det en vecka… Försökte mig på ett gympass när jag trodde förkylningen lämnat mig men börjar en hosta av ansträngningen när man kör latsdrag ska man kanske fundera en gång till? Troligtvis inte det bästa upplägget med tänke på att det är sisådär 5 veckor kvar till tävling men vad gör man.

IMG_7526

dagsfluff

 

Men tog mig ut på en timmes lång jogging i höstvädret idag och jäklar va skönt det va att röra på sig igen. Revanschlusten för att ta tag i mig själv efter denna skitvecka kom över mig, tävlingen hägrar och jag ska fanimej göra allt jag kan för att komma så förberedd det går till DC2014. Chins, Dips och helvetesrodd står på programmet i 5 veckor! ända in i kaklet ska det köras!!!

Så denna skitvecka kanske va just vad just jag behövde, det återstår att se. Men en sak vet jag och det är att köra diet i 20 veckor när det inte behövs gör jag INTE om. För mig är det tävlingsmomentet som hägrar och att dieta så länge suger musten ur mig.

All heder åt er som orkar hålla dieten så länge! Främst min syster som kör på i motvind just nu DU är grym, imponerad av dig! Vetetusan vad vi ska ta oss till men det forskas i det, det lovar jag!

 

 

 

Bergeå/OUT

 

Kommentarer

kommentarer

Kim Bergeå

Posts Google+