Det rullar på…

12 april, 2015
12 april, 2015

Jag har nu kört min satsning i 7 månader och känner jag kommit in i livet på diet och allt som har med det att göra, matlagningen går på ren rutin och träningen har aldrig gått bättre. Dock behöver jag lära mig att variera min matlagning då det lätt blir samma lådor varje gång, tar gärna emot tips på bra rätter under diet! Det har även blivitr nått PB trots att vikten går stadigt nedåt och det känns ju bra. Jag hade en liten dipp i veckan som var när jag på något märkligt sätt lyckades sträcka min vänstra skinka i sängen vilket resulterade i ofrivilliga vilodagar och ett uteblivet benpass p.g.a smärta men idag blev det ett benpass i vanlig ordning som funkade kanon. GÖTT!

Det enda jag känner att jag behöver lära mig från grunden är knäböj då jag aldrig lärt mig från början utan bara kört på och det känns nu när man har ändrat upplägget på träningen att tekniken inte är den bästa med det ska vi ändra på! Jag har en kollega som är ganska väldig framgånsrik i styrkelyft som lovat att hälpa mig med böjen så det ordnar sig snart! Mina mätningar fortsätter att visa bra resultat varje månad och det enda vi ändrat på sen starten är att vi lagt till 15 minuters rodd efter varje styrkepass och det är ju skönt att kroppen svara på träning och kost.

Böjskola nästa!

Bara att köra på i samma takt!

 

 

kommentarer, 115 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Johan Steen

Posts Google+