Slut på semester och slappande nu kör vi hårt i höst!

25 augusti, 2015
25 augusti, 2015

SummerDå börjar semester lida mot sit slut, sex veckors ledighet har varit jäkligt gött Träningen har rullat på riktigt bra trost soliga dagar och semester men det börjar kännas att det bara är tre månader kvar tills det är dags.Har provat lite nya gym då man varit borta under semestern, fått köra lite nödlösningar vad det gäller kosten men inga katastrofala gerjer så det känns ju skönt. Anmälningnen har öppnat och diten har borjat tajta till sig dock bara lite minde kolhydrater. Det är en hel jävla hög med frågor som börjar komma upp om allt vad tävling innebär men det kommer nog bli klarare ju närmare vi kommer med hjälp av min coach. Motivationen är på topp och jag är mer taggad än någonsin, speciellt nu när det börjar dietas på riktigt. Inga stora förändringar i träningsupplägget bara lite mer cardio men det kommer mera. Bara att köra på nu!

kommentarer, 160 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Johan Steen

Posts Google+