Älska träning…

7 maj, 2015
7 maj, 2015

Dagens pass: Marklyft och ben + 15min rodd.

Körde lite lättare i marken för att testa att öka lite i frontböjen och det gick ju riktigt bra! Den känslan när det går framåt är obeskrivlig, kände mig skitnöjd resten av passet (frontböj är övning nr2). Mina sämsta övningar har alltid varit böj-övningarna och nu börjar det lossna i de båda det känns jävligt gött.

Man får frågan då och dom hur man orkar köra på som jag gör med kost och träning. Svaret är enkelt för mig. Har man satt upp ett mål och ser förändringar, träningen går framåt coh tekninken blir bättre och battre då är det ganska lätt att köra på i samma takt som jag gjort nu i 8 månader. Målet är för dom flesta ganska konstigt men jag känner att jag vill ha ett mål med min träning och det jag kände innan jag drog igång var att ställa upp i en CBB-tävling vore grymt och det känns kanon! Träning är inget jag måste göra utan min hobby och något som jag älskar och mår bra av.

Älska träning!

Frontsquat

kommentarer, 136 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Johan Steen

Posts Google+