Det som varit fram till nu

23 februari, 2015
23 februari, 2015

Som jag har skrivit i min presentation så är målet att tävla i Classic Bobybuilding 180+ vinter 2015. Jag började lite smått i september 2015 då jag kontaktade en coach jag får tips om som jag träffade och vi pratade om mål, behov osv. Började där efter ett ganska basic träningsupplägg 4 dagar i veckan grundat på basövningar + komplementövningar och ingen cardio för att se så kosten gjorde det den ska, gällande kosten låga jag på ett underskott på 600kcal. Körde på det upplägget i ca 4 månader och allt gick enligt plan. Är nu inne på månad 5 med coachen och har kört nytt uppläg på träningen i en månad som lyder som följer:

Dag1 Underkropp + 15min rodd

Dag 2 Överkropp + 15 min rodd

Dag 3 Underkropp + 15 min rodd

Dag 4 Överkropp + 15min rodd

Kosten är samma som när jag började. Allt går som tåget för tillfället då jag äter mycket och tränar lagom, känns kanon just nu. Fettprocenten går ner och fettfria massan upp. Gillar verkligen detta träningsupplägg. Jag införskaffade även ett par lyftarskor för att underlätta i knäböj och frontböj vilket jag inte ångrar en sekund. Klockrent för mig i alla fall!

kommentarer, 187 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Johan Steen

Posts Google+