Skitmat…

29 januari, 2015
29 januari, 2015

Utbildningshelgen har börjat och vi startade upp med kost direkt på morgonen. Som lärare i det ämnet har vi Jacob Gudiol.
Bra dag med mycket teori, så hjärnan har fått arbeta och det märks att det är ett gäng som behöver röra på sig för att vara på alerten. Men det borde ses som ett gott betyg 😉 Eftersom jag har varit licensierad kostrådgivare nu under iaf några månader, blev mycket av dagen repetition. Tråkigt tycker du, perfekt tycker jag. Det är ju klockrent om jag får repetera upp det jag lärde mig hos SAFE, och höra att två olika personer, som arbetar med olika företag säger samma sak. Det finns ju som ni kanske känner till en hel del myter som cirkulerar i vårt lilla avlånga land. Men det krossar både Jill Holmström och Jacob på sina egna sätt.
En till sak som är bra med att jag har lättare för den här delen, är att jag kommer kunna koncentrera mig desto mer på andra ämnen till examinationen, som Jag tycker är svårare. Exempelvis anatomi…. Men det kommer 😉

Vi fick även veta som en liten överraskning att vi kommer att få hans bok Skitmat nästa helg! Den handlar om Vad skitmat är, och varför vi fortsätter att äta det. För vi vet ju alla att kakor, glass, godis, gatuköks pommes är nåt vidare…. men ändå äts det och dricks det en fruktansvärt massa överflödiga kalorier, dagligen.

Du kan köpa din bok här

Jacob Gudiol – Skitmat.

skitmat

Kommentarer

kommentarer

johanna

Posts Google+

Heltidsjobb, extrajobb, läser till Personlig tränare 3h söderut, renoverar sommarstugan 4h norrut, tävlingssatsar inom Bodyfitness ovanpå det och skall snart påbörja planering av bröllop. Hur jag får ihop tiden undrar du? Bra fråga... Följ mig här/på instagram så klarnar det säkert något med tiden.