Det var ETT TAG sen… :)

27 juli, 2015
27 juli, 2015

Närmare bestämt omkring 3 månader sedan… Och nu ska jag försöka komma ihåg vad som hänt sedan dess??? :) Senaste inlägget handlade om min skada, och den är numera läkt… Men det är en lång väg tillbaka, att knappt överhuvudtaget belasta högerbenet under 7 veckor har försvagat det. Framförallt är det tufft när det gäller löpning, och jag får ont på andra ställen när jag springer längre distanser. Jag tar det successivt med små steg helt enkelt. Jag har sprungit några lopp, men bara för att känna känslan av det och ha kul! Lyckades dock kvala in till VM iaf :) Efter det så har jag ställt in de lopp jag tänkt springa under sommaren och hållit mig till träning istället. Så jag missade tyvärr Toughest 24, vilket var oerhört tråkigt. Men jag är GANSKA övertygad om att det hade blivit en alldeles för stor belastning.

Annars så är det heltidsjobb måndag-fredag som gäller just nu och som nämnt träning. Dessutom har jag en ny kärlek <3 Att vara nykär är fantastiskt och det här med själsfrände har jag aldrig riktigt förstått. Inte förrän nu! Livet är härligt :)

Nästa lopp blir preliminärt Toughest i Oslo 5/9, beroende på hur löpningen fortlöper. Kanske slänger in något innan de :)

 

kommentarer, 286 Visningar

Kommentarer

kommentarer

jfridlund

Posts Google+