Protte-Pizza, glass, pasta och brunaste rumpan i stan ;)

17 maj, 2015
17 maj, 2015

OBS

Vill bara börja detta inlägg med att påpeka att alla mått i de dieter som jag lagt upp och kommer att lägga upp är i icke tillagad form, alltså råa grönsaker, rått kött, okokt ris osv. Har Skrivit till det nu men för er som missat det så vet ni det nu :) 

Helgen var över snabbare än den kom om ni frågar mig, har ju jobbat så den var nästan vardag för mig ändå kanske. Har sagt det förr men måste bara få säga det igen, jag har banne mig världens bästa jobb. Varje morgon som jag vaknar och skall gå till jobbet så öppnar jag ögonen med glädje, är så lyckligt lottad!!!

Igår var det vilodag för mig, kände mig lite trött och sliten så det lockade mer att gå hem direkt efter jobbet, laga god mat och se på film. Blev pizza och glass :) Passar på under helgerna att unna mig exakt det som jag är sugen på, då är motivationen till att äta lite mer strukturerat under vardagarna betydligt större.

Pizzabotten:

  • 250g äggvita som vispas till ett hårt skum
  • 50g äggvita och 20g bak protein som vispas ihop och sedan rörs ner i fluffet.
  • Bre ut det på bakplåtspapper och grädda på 200grader i ca 10min. Ta ut, dra försiktigt av pappret och ha sedan på valfri fyllning. Jag valde att göra en Áfricana.

Fyllning:

   • Kyckling
   • Banan
   • Jordnötter
   • Ananas
   • Champinjoner
   • Mager ost
   • Felix stevia ketchup (istället för tomatpuré)
   • curry
   • Minikeso (smälter och blir typ som ”ost”)

Ha in i ugnen igen och grädda ca 10min eller tills osten fått en fin färg.

Köpte Lohilo proteinglass- Chocolate Swirl. Denna glass är bara så sinnessjukt god!!!!!!

Till lunchen igår blev det också protein pasta- Carb Zone stod på tur för provsmakning. Denna pasta har jag iofs smakat innan och det är helt klart godkänd. Den kommer nog inte att hamna högst upp på min lista men inte på botten heller.

Kalorier & näring Low Carb Pasta - Penne 250g

 

Dagens lunch blev det ”Black beans spagetti” från Nutri Nick, denna luktade lite skumt under kokningen så var inställd på att den inte skulle smaka ngt vidare men blev positivt överraskad. Supergod, denna är hittills den bästa utav de jag köpte tidigare i veckan. Skall bli spännande imorgon då jag har den sista pastan att testa. Lunch blev alltså ”svarta böner spagetti” med kycklingköttfärssås GOTT!!

Var efter gårdagens vilodag supertaggad inför träning. Det var flera månader sedan som jag körde marklyft så detta stod idag med på planen. Bestämde mig för att började RSR idag fast för mark, det är ett program som sträcker sig över 6 veckor och går ut på att träna mark 3gånger i veckan. Målet är att öka min 1MR som idag ligger på 105kg, eller den gjorde det sist jag lyfte så kanske lite kaxigt att börja programmet med det som utgångsläge. Följ gärna länken HÄR om du är nyfiken och vill testa detta också, har gjort det en gång tidigare på böjen och kan gå i god för att det fungerar om man följer det och äter mkt bra mat.

Efter marken blev det:

   • Sittande rodd
   • Shrugs med hantlar
   • Biceps curl
   • Hantellyft åt sidan
   • Lårcurl
   • Facepull i kabel
   • Avslutade med 10min intervaller på bandet

Är fotfarande brun och fin, älskar det!!Kommer garanterat att ta soldusch igen. Vi har jubileum för MM Sporrts butiken på Övre Husargatan lördagen den 30 maj, 11-16 Det kommer att bli en fullspäckad kalasdag och Lelle kommer ju självklart att vara på plats och ta massa bilder så då gäller det att snygga till sig lite. Bokat fransar på torsdagen och skall försöka få duschat på fredagen tänkte jag. Hoppas att vi ses där, jag kommer att stå där brun och fin och mer än redo för att steka pannkakor och bjuda på hela dagen.

Som sagt, aldrig solduschat innan men är helt frälst, 350kr och du är brun och fin på 6sek! OTROLIGT!! För alla Göteborgare så rekommenderar jag Salong oss starkt. Ligger mitt inne i centrum- domkyrkan och det är en salong som har ALLT man kan önska inom, skönhet, hälsa och välmående.

kommentarer, 653 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Gabriella

Posts Google+

Gabriella, 25år från Göteborg. Jag har det stora privilegiet att få jobba med min stora hobby- träning! Jobbar som PT och har gjort det sedan 2012. Gjorde min fitness debut våren 2013 och då i bikini, fick en pokal och tog andra platsen på Oslo Grand prix. Efter det kom jag med i talangjakten som arrangeras av BODY Magazine och blev coachad utav Fredrik Karlsson till min debut i body fitness på December cupen 2013 där jag fick en brons pokal och Lucia pokalen där jag kom på 11e pplats. Efter detta händelserika år bestämde jag mig att flytta hem, 4år i Oslo fick räcka och nu ville jag bli Göteborgare igen. Kom med i Team MM Sports i börja på året och ser fram emot att få representera dem detta och många år framöver. Nästa tävlings mål är Luciapokalen i november. Ser fram emot denna resa och hoppas att jag kan inspirera ngn och bidra till ngt med mitt bloggande. Hjärtliga hälsningar ♡ /G

Följ mig här

Gabriella |