Alströmer trofen 2014

15 juni, 2014
15 juni, 2014

Igår var det Alströmer trofén in Alingsås, en mkt välplanerad nybörjar tävling. Det var 1a året jag var där men långt ifrån sista. Alingsås är faktiskt en mkt mysig stad, andra gången jag får anledning till att åka dit. Men tillbaka till saken. Jag skulle närvara för att coacha två toppen tjejer backstage, Lynn Engstrand och Isabelle Hermansson. Hade även en hel del teamisar från MM Sports på plats, både tävlande och suport. Band dessa så var Helena Persson, en brud som jag blivit otroligt fäst vid på kort tid och som jag beundrar ngt enormt. En vecka innan hon skall upp på scen så ligger kvinnan på sjukhus för tarmvred. Det var inte många som trodde att det skulle bli ngn tävling för henne, inklusive mig själv. Men envisare människa får man leta efter, besegrar plågorna och kämpar sig igenom sista veckan galant. Fick frågan om jag ville bo med henne natt till tävlingen i Alingsås, självklart var svaret- Ja! Så jag åkte alltså upp redan på fredag eftermiddag. Hade en jätte mysig dag med Helena och fick även kramats med många goa MM are på inregistreringen kvällen innan tävling.

MM teamet är på plats- Lynn, Anna, Helena N, Therese och Helena P

Grymma Mia Persson körde WP, här med sin sambo som även han förtjänade ett pris för att ha stöttat fram mot debut.

Lynn är färdig registrerad och fick nr 25.

Fina Kungälvs tjejer- Therese och Helena

Grymma Andrej gjorde sin debut i CBB. Fantastiskt man, han är både döv och stum- behöver jag säga mer!!! Kärlek till dig min vän!!!!

Helena och Andrej

 

Helenas sanna jag visar sig på kameran <3

Helena, Andrej och Therese

Vilar sig i form

 

Helena somnade utan problem trots nattklubben/ravet/festivalen precis utanför fönstret. Vi vaknade 5min innan klockan ringde och tror jag pratar för oss båda när jag säger att vi var utvilade och pigga. Hår, smink och jag fick mig ett litet smak prov av hotek frukosten innan vi begav oss bort mot Alströmer gymnasiet där tävlingen skulle hållas. 7.45 var vi på plats och intog backstage som innebar pojkarnas omklädningsrum i gympa salen- perfekt! Jag älskar backstage, allt med det!! Stämningen, lukterna (ingen brunfärg idag dock 🙁 ) och alla underbara människor man träffar där. Jag älskar också att få bidra med lugn och glädje till dom tävlande då det är så sjukt mkt nerver och stress i vissa fall. Dagen blev inte direkt sämre då under bara Anna Liza dök upp och jag fick äntligen chansen att lära känna henne lite. Hon är minst lika underbar som person som sjukt vacker. Tillsammans med henne och dom tävlande skapade vi en super dag.

Tess, Lynn, Helena

Isabelle kom också vid 9 tiden

Vi hade kul 😉 Haha! Vackra Lynn vilar och myser backstage

Vackra Isabelle vilar

Helena <3

Helena N fåt mitt pris när det gäller positiv och gladast för dagen.

Vacker som en dag- Therese

Lynn

Riskakor är det godaste dessa tjejer ätit på länge 😉

Mina 3 stjärnor:

Lynn

Isabelle

Helena

 

Dags att pumpa upp innan scenen, snabba kolhydrater och lite disco träning ger ökat tryck i musklerna

Isabelle

Helena

 

Alla tjejerna gjorde otroligt bra ifrån sig och det var en ära att få vara med på deras debut.

 

Helena tog till och hem guldet i sin klass. Ingen är väl egentligen förvånad!!! Hon är otrolig denna kvinnan!!!!

Guld tjejen med sin vackra coach Anna Liza

Jag och min kära Helena

 

Ëfter tävlingarna fick jag bege mig ut för att kramas med mina älskade tjejer- Mia och Pia!! Bätter och underbarare vänner får man leta efter! Tack för att ni är ni <3

Uppsummering av dagen- UNDERBAR på alla sätt!! Njöt max och tog vara på varje sekund. Slocknade som ett litet barn dock när jag kom hem och la mig i soffan. All energi går till de tävlande som coach och att sen vara social och ta in alla intryck från spektaklet runt en tävling.

MM Sports var på plats och det var underbart att få träffa så många teamisar, vänner, bekanta och likasinnade på en och samma dag!

 

Stort tack till Tim, Kristian, Lelle och Olle som gör detta möjligt för oss och ett stort tack till alla fina människor som man korsar sin väg med!

 

Ses på nästa tävling

Kram/G

 

 

Kommentarer

kommentarer

Gabriella

Posts Google+

Gabriella, 25år från Göteborg. Jag har det stora privilegiet att få jobba med min stora hobby- träning! Jobbar som PT och har gjort det sedan 2012. Gjorde min fitness debut våren 2013 och då i bikini, fick en pokal och tog andra platsen på Oslo Grand prix. Efter det kom jag med i talangjakten som arrangeras av BODY Magazine och blev coachad utav Fredrik Karlsson till min debut i body fitness på December cupen 2013 där jag fick en brons pokal och Lucia pokalen där jag kom på 11e pplats. Efter detta händelserika år bestämde jag mig att flytta hem, 4år i Oslo fick räcka och nu ville jag bli Göteborgare igen. Kom med i Team MM Sports i börja på året och ser fram emot att få representera dem detta och många år framöver. Nästa tävlings mål är Luciapokalen i november. Ser fram emot denna resa och hoppas att jag kan inspirera ngn och bidra till ngt med mitt bloggande. Hjärtliga hälsningar ♡ /G

Följ mig här

Gabriella |