Fullt fokus

21 juni, 2014
21 juni, 2014

Då var midsommar slut. Hade egentligen gjort jätte stora planer för midsommar med det sket sig i sista sekund så vi bestämde oss för att inte göra så stor sak utav det och bara laga massa god mat och mysa hemma hos Sara. Precis i min smak :)

Flygande korvar

Senaps sill, potatis, hemmagjorda köttbullar, prinskorv, lax, gräddfil!

Nora stod för den underbara desserten

Glad å nöjd

Viktigt att fota

SUPRICE- det va en choklad kaka <3

 

Men nu är det snart inte många kalas kvar att avverka detta år och full fokus på diet och kommande tävlingar. Imorgon bär färden av mot Kungsbacka och min älskade Pia för att smida planer och mysa. Skall bli underbart att få träffa henne och att få lite perspektiv på saker och ting. Pia är själv i full gång med diet, tävling satsning och come back på veteran SM i september och tvivlar inte en sekund på att hon kommer att stråla på scenen.

 

Guld-Pia Jansson

kommentarer, 587 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Gabriella

Posts Google+

Gabriella, 25år från Göteborg. Jag har det stora privilegiet att få jobba med min stora hobby- träning! Jobbar som PT och har gjort det sedan 2012. Gjorde min fitness debut våren 2013 och då i bikini, fick en pokal och tog andra platsen på Oslo Grand prix. Efter det kom jag med i talangjakten som arrangeras av BODY Magazine och blev coachad utav Fredrik Karlsson till min debut i body fitness på December cupen 2013 där jag fick en brons pokal och Lucia pokalen där jag kom på 11e pplats. Efter detta händelserika år bestämde jag mig att flytta hem, 4år i Oslo fick räcka och nu ville jag bli Göteborgare igen. Kom med i Team MM Sports i börja på året och ser fram emot att få representera dem detta och många år framöver. Nästa tävlings mål är Luciapokalen i november. Ser fram emot denna resa och hoppas att jag kan inspirera ngn och bidra till ngt med mitt bloggande. Hjärtliga hälsningar ♡ /G

Följ mig här

Gabriella |