Bra kväll med dåliga kostbeslut

4 oktober, 2014
4 oktober, 2014

Hej allesammans!

Igår var en händelsefylld dag, fylld med både bra gains och dåliga gains.

Dagen började med att jag hade skola klockan ett, så jag åkte till gymmet på morgonen med min bror och körde igenom ett riktigt skönt bröstpass (mitt favoritpass just nu), med dropset genom hela passet. Kör just nu på bänken 100kg, 80kg och 60kg drop. Det sämsta med hela den här deffperioden är att man förlorar en del styrka, speciellt på bänken känner jag.

Jag tycker att det man ger in i träningen får man ut av den, köttar man stenhårt på gymmet får man bättre resultat än om man står och vilar och pratar halva passet. Äter man halvnyttigt får man halvresultat och så vidare. Och just nu ger jag åtminstone 90%, skulle vilja säga 100% men det kommer inom kort!

Mitt bröstpass lägger jag upp såhär (med dropset)
Bänkpress
Lutande hantelpress
Cablecross (underifrån)
Flyes med kabel
Armhävningar 2xMax
Bröstpress maskin
Flyes masking

Men så fortsatte dagen med skola då vi hade föreläsning om kvantmekanik och elektroners olika egenskaper och liknande.

Direkt efter skolan åkte jag till mina vänners lägenhet på lidingö där vi lagade riktigt bra gains-mat 🙂 Sedan började lite alkohol konsumtion, men självklart inte lika mycket som annars (dricker allmänt inte ofta eller mycket). Så gick vi ut på stan, träffade några fler vänner och så gick vi först till Pure och sedan till Marquise. Riktigt bra kväll men det blev lite mer kaloriintag än man hade velat. Det kompenserar jag för imorgon!

Sen har jag bytt ut mitt proteinpulver ett tag nu mot http://www.mmsports.se/Kosttillskott/PWO-Prestationshojare/Post-Workout/XLNT-Sports-Recovery-Supreme.html  För att se effekten, hittills känner det riktigt bra! Smaken är inte min favorit men eftersom det inte är massa smakämnen i utan bara Good Stuff så gissar jag på att smaken får lida lite, men det är ju effekten man vill åt!

Såhär är min dagsform 🙂

bild (33)

Kommentarer

kommentarer

fitnessisby

Posts Google+