best breakie ever

5 mars, 2015
5 mars, 2015

 

 

fr

 

 

Avnjuöt precis världens godaste gröttallrik, yum! Den innehåller:

1 dl fiberhavregryn
2 dl vatten +liten nypa salt + solrosfrön
1/2 skopa proteinpulver – vitchoklad/jordgubb
(kör allt i micron ca 2 min)
Toppar med en klick jordnötssmör, 1/3 banan & några granolabitar, ALLTSÅ DRÖMFRULLE DELUXE. Springer snart iväg till gymmet, ha en underbar dag! SOOOOL <3

Kommentarer

kommentarer

Felicia Albinsson

Posts Google+

Felicia heter jag, är född 94, bor i Stockholm 2012 hade jag gått upp väldigt mycket i vikt under flera månader. Jag mådde inte så bra under den perioden men brydde mig inte om och tänkte inte på att jag gick upp rätt mycket. En dag, jag kan inte minnas hur den var, fick jag en uppenbarelse och kände mig inte hälsosam och bekväm med mig själv. Jag bestämde mig för att köra GI-metoden när mamma skulle starta efter semestern. Jag gick ger några kilo, skaffade gymkort och gick på spinning 3-4ggr/veckan & bodypumppass. Jag blev helt träningsberoende & rasade i vikt. Åt inte en sötsak, typ. Var rädd att gå upp i vikt. Sen hittade jag min första träningsblogg (http://linneatheodorsson.myshowroom.se). Den tjejen hade liksom jag, kurvor men hade muskler! (Jag hade lixom aldrig sett någon tjej som hade sån kropp, jag fattade inte att tjejer kunde ha muskler). Då var jag fast besluten om att jag minsann också ville ha muskler. Men för att ha muskler skulle man vara beredd på att gå upp i vikt & äta nyttigt och mycket. Där började min resa mot en stark och hälsosam livsstil som inkluderar balans mellan kost och träning...