Like Mississippi mother fucker!

11 november, 2014
11 november, 2014

De senaste veckorna har jag varit vresig så att det räcker och blir över, även om jag ständigt försökt att påminna mig själv om att jag inte har något att vara vresig över då jag har valt det här själv, så har det varit mycket runt om i livet.

När den här hösten började så visste jag att jag hade mycket att göra och att jag troligtvis hade tagit mig vatten överhuvudet med studier på heltid, alldeles för mycket arbete och min första diet inför en Classic Bodybuilding-tävling.

Ganska så övertygad om att allt gått åt helvete så har jag de senaste veckorna varit påväg att stoppa huvudet under sanden, något som gått ut över min form, mina studier, min coach, mina vänner och inte minst min familj.

Idag lossnade det hela som en propp i ett avlopp och nu flyter skiten bara på som Mississippi! Studierna är avklarade så här långt in i terminen, jag arbetade min sista timme för November idag och vätskan har börjat att släppa!

Nu är det fullt fokus på tävlingen och jag lovar att skärpa till formen nu!

LIKE MISSISSIPPI MOTHER FUCKER!!

/ FIlip

 
IMG_0200

Kommentarer

kommentarer

Filip Eliasson

Posts Twitter Facebook Google+

Bor i Malmö, studerar Idrottsvetenskap, arbetar som Personlig tränare och tävlar i Classic Bodybuilding. Kontakt:fe@filipeliasson.com