16 dagar till DC – HUNGRIG!

6 november, 2014
6 november, 2014

Hej igen, måste säga att jag älskar den här bloggportalen, nästan lika enkelt som Instagram och layouten är snyggare! Bara därför så kommer det ett inlägg till!

Det är idag bara 16 dagar kvar till Decembercupen och min debut i Classic Bodybuilding! Har sedan vecka 13 i år gått på striktare kosthållning efter att coach Sakawan Ahmed konstaterat att jag hade ölmage i början av året! Det innebär att jag i 32 veckor har försökt att hålla mig borta från onyttigheter och samtidigt tryckt i mig kyckling, kött, ris och potatis!

Så länge man får äta mycket mat så är det inga problem med sötsug och frestelser, snarare tvärtom har jag varit så mätt att det har varit omöjligt att trycka ner något annat än det som funnits i matlådan! Nu börjar det dock tunnas ut i matlådorna och den frukost som tidigare har hållit mig mätt i flera timmar retar numera bara magen!

Men jag har verkligen inget att klaga över för som jag brukar säga så har jag i 23 år ätit alldeles för mycket så att äta lite mindre i två veckor (tre veckor egentligen men räknar med en festmåltid efter DC) till ska inte vara något problem! Dock har jag börjat göra en lista på saker och ting som jag är sugen på! Förutom mammas mat och en rad olika bakverk så finns det två grejer som jag nästan dagligen får höra hur goda de är fastän jag aldrig har smakat dem (se nedan)! Och det faktum att jag aldrig har smakat dem gör det hela faktiskt ännu värre. Om vi till exempel tar pizza som jag nästan dagligen kan bli sugen på så är det inte alls lika farligt för jag har ätit pizza och kan intala mig att det inte så gott som jag föreställer mig, men om jag aldrig har smakat så vet jag inte!
Tar du reda på hur produkterna nedan smakar så kan du väl göra mig en tjänst och ljuga lite om vi börjar prata om det, säg att det inte var så goda som du trodde och att du bara åt en fastän du hade köpt fyra.

Nu ska jag njuta av min kyckling och försöka inbilla mig att den är lika god som nyheterna nedan!

Den första är den här proteinbaren, jag är ett stort fan av tidigare bars från BodyScience och den här gången ska de ha överträffat sig själva…

 

Body-Science-Delight-Bar_140903
Den andra är den nya superhybriden från BodyScience, jag menar det borde ju vara förbjudet att göra blandningar på det här sättet…

Body-Science-ChocoPeanutSwirl_960px

 

Kommentarer

kommentarer

Filip Eliasson

Posts Twitter Facebook Google+

Bor i Malmö, studerar Idrottsvetenskap, arbetar som Personlig tränare och tävlar i Classic Bodybuilding. Kontakt:fe@filipeliasson.com