Ditt kylskåp säger allt

5 november, 2014
5 november, 2014

Har idag (läs fortfarande) kämpat med min hemtenta som ska lämnas in på fredag! Jag måste lida av någon form av bokstavskombination för det här går inget vidare, troligtvis som pappa brukade säga när jag var liten NFED (Något Fel E Det). Positivt är i alla fall att kylskåpet blivit städat, tomburkar pantade, paket hämtat på posten, mat har blivit lagad, posering har tränats, kvitton sorterade och den här bloggen föddes!

Mitt i allt det här så kom jag att tänka på att mitt kylskåp ser bra ut, alltså inte designen på det utan innehållet är verkligen bra just nu. Kan ha att göra med att jag har gått på diet sen jag flyttade in här i början av juli, men känslan av ett kylskåp fyllt med enbart muskelmat känns riktigt bra!

Tanken är att så ska det också förbli, efter dieten så ska jag självklart njuta av sådant som just nu är bannlyst från kylskåpet men jag ska följa den regel som jag brukar sätta upp för mina klienter; man förvarar inte onyttigheter hemma, utan de handlas på speciella tillfällen och det som inte äts upp åker ut igen!

Med andra ord så kan Anna Skipper och Du Är Vad Du Äter komma vilken dag ni vill! Eller som kassörskan på Ica skrek över hela affären när jag handlade äggvita ”Du är ett sånt jävla hälsofreak!!”.

Nu ska jag återgå till min hemtenta för sisådär hundraelftegången idag! Den ska vara färdig innan det blir träning idag!

// Filip

image

Kan du också stå för allt i ditt kylskåp eller gömmer det sig något syndigt där?

 

 

Kommentarer

kommentarer

Filip Eliasson

Posts Twitter Facebook Google+

Bor i Malmö, studerar Idrottsvetenskap, arbetar som Personlig tränare och tävlar i Classic Bodybuilding. Kontakt:fe@filipeliasson.com