EN UPPFRÄSCHNING KANSKE?

3 oktober, 2015
3 oktober, 2015

Sådär ja, frukosten är i magen och jag försöker förbereda mig mentalt för att åka till gymmet, igen. Jag har försökt att köra morgoncardio och sedan styrka + cardio på det utan något däremellan, men jag har ingen energi i kroppen om jag inte får äta frukost mellan passen. Men samtidigt så är det sådär roligt att åka fram och tillbaka till gymmet haha. Att min sambo är iväg på jobb och inte kan träna med mig idag är inte heller så motiverande då det är en vana att han alltid är med och tränar med mig.

Den här årstiden känner jag mig inte så fräsch, alla tecken på sommaren försvinner och då pratar jag inte bara om den vackra färgen som hösten kommer med, utan mig själv. Jag är så blek och mitt hår skulle behöva ett besök hos frisören. Min kropp är i behov av en uppfräschning och en ansiktsbehandling, massage och lite sol på min snart genomskinliga kropp hade inte suttit fel 😀 Nya rengöringsprodukter och smink hade inte varit så illa pinkat heller för den delen. Haha höstdepp much? Jag måste sluta drömma och öka dosen av D-vitaminer.

Senare i eftermiddag när Roy har kommit hem ska jag göra mig fin då vi ska på det första av tre födelsedagsfirande inom loppet av en vecka. Min fantastiska sambo fyller år på måndag och det ska vi såklart fira så gott det bara går!

large-24

large-22

large-23

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.