DEN DÄR STRESSEN

3 oktober, 2015
3 oktober, 2015

God morgon på er små solstrålar!

Nu är det äntligen helg! Jag sitter och kollar flödet från helgens SM i Fitness och Bodybuilding för senior (födda 92 och äldre) och alla ser så otroliga ut, vilka fysiker! Här har de verkligen samlat Sveriges elit inom fitness och det kommer att bli en jämn match bland alla tävlande! Själv sitter och och stressar upp mig över att vikten har stått stilla de senaste veckorna och undrar hur jag kommer att se ut på scen egentligen.. Det är inga roliga tankar men det får gå som det går!

Nu ska jag packa ner min lilla Nocco och bege mig till gymmet för min morgoncardio innan det är dags för frukost, och det ska bli så gott då jag redan känner att jag börjar bli hungrig och idag ska jag faktiskt hinna dricka upp mitt kaffe innan jag behöver springa till bussen, halleluja moment!

IMG_2583

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.