MIN UTISKT

2 oktober, 2015
2 oktober, 2015

Såhär ser min utsikt ut varje morgon. En timme på bandet framför en tv-serie (just nu säsong 4 av Gossip Girl, som jag förvisso har sett sisådär två miljoner gånger) sipprande på en Nocco med smak av Päron, helt klart favoriten!

Jag ska börja se en ny serie snart, jag ska bara bestämma mig för vilken haha. Det får inte vara en serie som min sambo vill se, utan en som är lite mer tjejig. Som tur är så ligger serietorsk-genen i min familj och min kusin är nog snäppet värre än mig. Hon har nog sett alla serier som går att se, så hon vet precis vad som skulle passa mig 🙂

  

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.