MER FÄRG

1 oktober, 2015
1 oktober, 2015

 Å herre vad mitt mobilskal ser ut! Jag fick ta av det illa kvickt nu när jag såg bilden. Mitt fina Marlene Birgerskal..

Jag kände mig väldigt svartklädd idag på träningspasset. Jag har börjat trivas allt mindre i helsvart och vill ha färg. Det kanske ni såg i gårdagens Weekly Wanties där färger exploderade. Men jag har alltid gillat rosa och neongul och ett par grå tighta hade inte suttit fel nu. Jag har även gjort mig av med alla mina långa tights, då jag inte trivs i dem, och nu till hösten och vintern kan det vara skönt att dra på sig ett par som går ner till ankeln.

Ser ni förövrigt hur smala ben jag har fått? Dieten går framåt! Det gillar vi och skålar i pepsi max till en film, myskvällar när de är som bäst! Ha en mysig kväll 🙂

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.