KANELBULLENS DAG

4 oktober, 2015
4 oktober, 2015

Idag är det kanelbullens dag!
Jag trodde att det var i fredags och tänkte ställa mig och baka bullar efter jobbet. Men det var ju idag, som tur var 🙂

Igår var vi iväg på födelsedagsfirande och vi fick en alldeles för tidig inflyttningspresent av mina föräldrar i form av en köksmaskin, mammas motivering var att jag skulle slippa låna hennes elvisp haha! Vi hade tänkt investera i en köksmaskin när vi har kommit tillrätta i den nya lägenheten, men det var ju väldigt passande att denna vackra maskin landade i våra händer lagom till kanelbullens dag!

Under förmiddagen här har det bakats kanelbullar för full rulle, maskinen är en fantastisk assistans och jag hoppas bara att resultatet blir prima!

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.