vad jag äter offseson

29 januari, 2015
29 januari, 2015

Tjabba, tjenna , hallå!
Tänkte berätta lite hur jag äter nu när jag är offseson , kommer inte skriva några exakta mängder då jag har anpassat det efter mig & mina behov..Sen har jag gjort ett schema till Melinda med & av praktiska skäl så äter vi ungefär detsamma för att förenkla vardagen.

Mål 1
havregryn, äggvita, blåbär/jordgubbar, BS whey 100 , nötter, laktosfri mjölk

Mål 2
kyckling/nötfärs , ris/potatis , grönsaker

Mål 3
kyckling/nötfärs , ris/potatis , grönsaker

Mål 4
kyckling/nötfärs , ris/potatis , grönsaker

Mål 5
vitargo, BS whey protein

Mål 6
kyckling/nötfärs , ris/potatis , grönsaker

Mål 7
BS ceasin protein, mjölk, äggvita, nötter & musli

Så ser kosten ut ungefär , beroende på när jag vaknar så kanske jag bytar ut ett mål mat mot en shake med äggvita, protein, havregryn. Så nu stor handlar vi på Martin Olsson , vilket är perfekt då de har färdig grillad kyckling, billig nötfärs & storpack på allt vi äter. Mycket smidigt & bra!

mat

Får gärna kontakta mig på hardaway_@hotmail.com om du skulle vilja ha hjälp med ett kostupplägg anpassat efter dig! 🙂

Kommentarer

kommentarer

dannefitness

Posts Facebook Google+