Det är inte solsken var dag…

24 februari, 2015
24 februari, 2015

Även om det faktiskt just idag var solsken hela dagen nere hos oss.

Vaknade upp med täppt näsa och en känning av halsont. Trots att solens strålar lös starkt in i sovrummet så är det svår att glädjas. Är det något jag hatar så är det att bli sjuk. Normalt sett har jag tur och blir väldigt sällan sjuk, några dagar förkyld om året som max.
Detta är andra gången jag känner en släng av förkylning detta året. Inte alls bra får mig att tänka till och fundera på varför det är så. Efter med eftertanke så tror jag att stress från jobb blandat med några stora beslut som tagits den senaste tiden påverkar kroppen negativt. Träningen har ju varit rätt tuff och hård så det har väl inte riktigt hjälpt.

Det gäller att vara klok i lägen som dessa. Kroppen måste vara i balans för att prestera så som jag vill annars är det ingen mening med all träning.
Det blev att jag provade att träna idag trots att jag inte mått så bra. Ibland eller oftast brukar jag må mycket bättre efter ett träningspass. På schemat idag stod det ben och biceps. Benen fick tyvärr vila då jag kände att skulle bli en overkill att köra.

Bicepspasset idag såg ut så här

  • 10 set Bicepscurl med rakstång
  • 6 set Scott curl supersetat med pullups
  • 3 set 21:an

Det gick rätt skapligt tyckte jag och fick bra tryck i armarna men kort efter passet så försvann all energi. Började se dubbelt och hade svårt att stå upp. Det fanns inget att göra än att inse att man är slut som artist och fick gå hem tidigare för jobbet och bädda ner sig.

Så nu är jag här och imorgon blir träningsfritt även om tanken lockar på att köra min chinsserie oavsett =)

/ Dkanel

ps: det blev en kanelsnäcka på vägen hem som tröst för dagen ds

kommentarer, 111 Visningar

Kommentarer

kommentarer

daniel82

Posts Google+