Uppdatering….

22 april, 2015
22 april, 2015

Då är vi nästan färdiga med April och det betyder att min högreps period är nästan till ända, tack gode gud. Högreps är verkligen inte min grej det tär ordentligt på det mentala. Det ska verkligen bli skönt att gå över i nästa fas. Glädjande har det dock varit och sett utvecklingen på vikterna. Tycker att jag ligger mycket högre nu än föregående gång och känner att kroppen tagit till sig den här träningstypen.

Idag testade jag även lite av ett personligt rekord körde 5 reps med 15 kg i 10 set chins och klarade det utmärkt. Kommer lägga mycket fokus på ryggen nu så det känns fint att den svarar bra =)

Nästa vecka blir en provvecka då jag ska försöka hitta nivån inför den nya fasen med tyngre vikter och lägre reps.

Det kommer att bli riktigt kul så nu är det bara att köra järnet de sista dagarna!

/ D

kommentarer, 165 Visningar

Kommentarer

kommentarer

daniel82

Posts Google+