Sweden Grand Prix

13 april, 2015
13 april, 2015

I helgen gick tävlingen Sweden Grand Prix av stapeln som bekant för insatta. Jag fick äran att hjälpa till för mitt tävlingsteam MM Sports att få vara med hela helgen och hjälpa & peppa våra grymma atleter som skulle tävla. Det var långa dagar från tidig morgon till kväll. Det som slog mig var vilken enorm kvalité på deltagarna det var. Vissa klasser var helt otroligt tuffa.
Våra MM Sports representanter gjorde ett helt otroligt jobb och stod för fantastiska prestationer.

Jag fick även äran att leka speaker på Athletic Fitness tävlingarnas atletiska del på lördagen.
På Söndagen fick jag hjälpa till och vara konferencier på REP Power tävlingen.
Var lite nervöst till en början men sen lossnade det och hade kul =)

En nära vän till mig gjorde även debut i Bikni Fitness på söndagen och vilken tävling hon gjorde. Väldigt imponerad på hennes framgång och prestation med tanke på att hon är relativ ny i fitnessvärlden.

Fick även träffat på mr Law vilket var väldigt kul som vanligt – Den mannen är en hel cirkus på ett positivt sätt. Vi fick pratat lite om mina tävlingsplaner och ska i veckan börja titta på hur vi ska gå tillväga.

11127053_10153808464204778_1731870176207971651_n

Sitter här nu vid datorn efter dagens bröst/triceps pass som gick riktigt bra och fick väldigt fint kontakt och tryck. Känns bra detta här! Efter helgen är jag fulladdad med energi och längtan till oktober när det är min tur.

Nu kör vi !

/ D

Kommentarer

kommentarer

daniel82

Posts Google+