Ibland går det inte som planerat….

22 mars, 2015
22 mars, 2015

Hejsan,

Det har varit ett långt uppehåll nu här på bloggen. Ibland kommer det vi kallar för livet mellan och man måste göra oönskade justeringar i sina planer.

Har som bekant byt jobb i början av månaden, under all stress med upplärning, avslutning och överlämning lyckades jag fånga en förkylning som gjorde att träningen fick läggas åt sidan. När jag väl tillfrisknat var det dags för den årliga skidsemestern.

Jag och ett par vänner drog ner till Val d’Isere för en veckas skidåkning. Kan verkligen rekommendera att åka dit. Helt sjukt fantastisk skidåkning. Vi hade tur som prickade både en klarblå himmel för en hel vecka samt bra snöförhållanden.
När jag kom hem kändes det lite tomt för hade verkligen sett fram emot den här veckan så länge och tiden bara rusade förbi.

Nästa år får det bli 2st resor =)

När jag väl kom hem har jag typ haft konstant feber och varit förkyld igen i en veckas tid. Kanske inte så konstigt då vi nästan sovit på varandra där borta.
Veckan resulterade i 2 enklare pass för att känna efter. Tyvärr så reagerade kroppen helt fel och har legat mer eller mindre utslagen hela helgen. Idag har jag lyckats ta mig ut för en kortare promenad för att få lite frisk luft efter ha legat nedbäddad sen i fredags eftermiddag.

Känner att krafterna är på väg tillbaka så imorgon bär det av till gymmet och så får jag hoppas att jag kan komma igång igen!!!!

Återkommer imorgon med resultatet

/ D

kommentarer, 149 Visningar

Kommentarer

kommentarer

daniel82

Posts Google+