Härliga Söndag

22 februari, 2015
22 februari, 2015

Är verkligen så sjukt nöjd med min helg som jag precis haft. Den har varit precis exakt så skön som jag behövt efter den senaste tidens stress på jobb och tankar.

Helgen började med att jag var ute och åt med mina föräldrar då dom fyllde/fyller år nu i veckorna. Skönt att komma iväg och sitta och prata prata om saker som inte rör jobbet eller träningen ibland=)

Lördagen började med ett grymt bra träningspass för rygg,mage och axlar. Kände att kroppen var fylld med energi och kunde prestera riktigt bra. Kanske det var min cheesecake till dessert som gjorde saken…. Sen var det iväg för inhandling av mat och kollade efter lite saker inför den stundande skidsemestern. På kvällen var det födelsedagsmiddag för min vän Anders. Han bjöd hem oss till sig och därefter tog vi hissen upp till 49 våningen till festlokalen i Turning Torso där det hade hyrts in kockar som stod för maten. Gott var det även om det kanske portionerna var lite i minsta laget för någon som mig =)

Söndagen började med en träff med en god vän som var nere i Malmö från Stockholm för att hålla i en utbildning. Vi passade på att träffas och snacka om vad som händer i våra liv, jobb och sådana grejer. Efter det gick vi till gymmet där vi som bestämd skulle träna.

Då söndagar egentligen är en vilodag för mig så hade jag inget speciellt att köra. Efter lite om och men så blev det lite ben och några aktiveringsövningar för latsen. Lärde mig en ny övning för sätet & hamstring, är lite orolig för vad som kommer hända imorgon då jag redan nu känner att det är ömt att sitta ner =) Grymt vet vad mina klienter i veckan ska få prova på iallafall….
Fick även pratat med Law idag och lämnat uppdateringar kring hur det gått med träningen och pratat om tävlingsplanerna. Det måste bli en Stockholms resa nu i mars för att hälsa på men även att få chans att köra några riktigt bra pass med honom.

Alright, det var helgens uppdatering och nu är det dags för att börja stänga ner och leta upp sängen. Ny vecka imorgon och är sjukt motiverad för träningen som komma skall.

/ D

kommentarer, 89 Visningar

Kommentarer

kommentarer

daniel82

Posts Google+