När det oväntade händer

19 februari, 2015
19 februari, 2015

Hejsan,

Ibland inträffar det oväntade händelser som förgyller vardagen lite grann. Idag när jag kom in till jobbet så fick jag reda på att det var problem med att en instruktör blivit sjuk och att det inte fanns någon ersättare till henne. För att underlätta min kollega så sa jag att jag kan ta klassen.

Till saken hör att jag inte köra den här klassen på flera år och har inget direkt upplägg eller musik klart. Vid sådana här tillfällen är det bara att börja improvisera. Tycker det är kul när man blir satt på prov ibland =)

Så under dagen har jag kommit på ett klassupplägg och väntar nu på att få gå in och köra arslet av våra medlemmar.

Trots den lite oplanerade klassen så har jag såklart tränat själv. Idag är har varit en sån dag där man helst velat legat kvar i sängen hela dagen utan att stiga upp. Passet började lite trevande och trögt men övergick till att bli ett riktigt bra och skönt pass. Oftast är det bara att bestämma sig för vad man ska göra och sen göra det så blir det bra!

Passet idag bestod av;

  • 3 set Kabelflyes kombination
  • 4 set Pec Deck maskin
  • 3 set Bänkpress
  • 5 set Benlyft
  • 5 set Repcrunch
  • 5 set Floorwipers
  • 6 set viktade Dips
  • 6 set Tricepsextension med stång
  • 3 set Ticepspress med rep

 

IMG_1438

Avslutar med en ”en tumme upp” bild som egentligen borde ha två tummar upp men en hand måste hålla kameran =)

 

 

kommentarer, 145 Visningar

Kommentarer

kommentarer

daniel82

Posts Google+