Sjuk, trött, sliten, mental urladdning….

5 mars, 2015
5 mars, 2015

Detta är ord som passat in på mig den senaste veckan.

Avslutade förra veckan med att vara sjuk, förkylning som slog ut mig helt och hållet. Hade det på känn i några dagar att kroppen inte varit på topp. Motivationen och energin har gått upp och ned. Så att förkylningen kom var inte helt oväntat men att den skulle ta så hårt ja det överraskade mig rejält.

Av förklarliga skäl så har träningen då inte blivit av då jag fokuserat på att låta kroppen vila då jag på lördag åker ner till alperna för skidsemester.

När veckan började så var jag fortfarande dålig så träningen har fått skjutas till sidan. Alla som känner mig vet om att om jag inte får lov att träna då mår jag inte särskilt bra. Ett moment 22 som inte är särskilt lätt att lösa.
Denna veckan är också min sista vecka på mitt jobb då jag har valt att säga upp mig för att gå vidare till nya äventyr. Det har också varit en mental börda då många tankar har snurrat omkring i huvudet.

Förändring gör ju ofta att man blir lite osäker och lätt kan tvivla på sig själv. Oavsett hur stark eller snabb man än är =)
Jag är övertygad om att detta är en förändring till det bättre så ser framemot det!

Fick dock in ett kort men intensivt bröstpass igår med min vän Sebastian, högreps blev det och det känns alltid lika bra när det bränner riktigt ordentligt.

Som sagt på lördag bär det av till alperna så träningen i gymmet blir utbyt till backen. Fy fan vad jag är redo !!!!

Kommentarer

kommentarer

daniel82

Posts Google+