Vilodag och posing

22 januari, 2014
22 januari, 2014

Ja, passen har duggat tätt de senaste två veckorna så en vilodag kom till sin rätt idag. De rosa vikterna är tunga Freddie! (internskämt) Efter jobb, promenix med Chihuahuan Pablo och en Delicato boll Till huvudrätt och Thaisoppa till efterrätt följt av en Body Science Whey delight shake som sidedish så skuggar jag av Youtube efter bra poseringsrutiner.

Inte för att jag övar redan utan för mitt gedigna geek- intresse för byggningen. Det är ganska svårt att hitta bra rutiner på posering faktiskt, svårare än man kan tro då många, många precis som jag har gjort försummar poseringen som kanske skulle kunnat ge folk en högre placering i tävlingarna.

Jag bara slänger ut lite olika y-tube länkar med posering jag tycker har lite extra:

Arne Lundell– skräll? nä jag vet men tåls att ge cred!

Sam Mikaelsson– En Rookie i sammanhangen. Läste PT ihop med han och här gör han det med stil!

Melvin Anthony– Striptease eller bb? något fräsigt är det iaf.

Rusty Jeffers– Inlevelse och passion,

Kevin Levrone– Flyt, och fina övergångar.

Jahopp. Nu sak jag gå och göra något, PS. Missa inte MM Sports finafina kampanjer!

Mvh. Christoffer

Christoffer Myrsäter

Posts Google+