När var och varannan låt utförs till posering

19 januari, 2014
19 januari, 2014

Ja det har blivit fler pass nu efter nyår där jag tränar både i Bodafors och Nässjö. Motivationen ökar den samma takt. Man märker när man hamnar i tävlingsmood när var och varannan låt i lurarna och på radion utförs till posering i fantasin.

Marcus Henriksson är en ny bekantskap på gymmet i Nässjö som nu bestämt sig för att tävla för Team MM Sports och debutera i BB på LP och DC i November, KUL! Snacket på gymmen, större deltagarlistor på tävlingar och nu fler och fler tävlingar som arrangeras gör sitt till att träningstempen höjs!

Välkommen i teamet Marcus!

Min sambo har efter nästan ett år från träningen hittat tillbaks till järnets boning och vi har sporrat varandra under träningarna i veckan som gått, tankar och fantasier om att tävla bubblar även i henne!

Fredagspose

 

 

Tävlingstänk

När man börjar tänka tävling så kommer jag snabbt fram till att jag ligger efter. Ett år utan seriös träning gör att vågen och spegelbilden vittnar om några kilos muskelförlust. Inget som tynger mig utan snarare sporrar mig extra att komma i kapp. För att sedan bli bättre så behöver jag lägga extra prio på ben (spec framsida), yttre axlar och armar. En hel del alltså men jag ser redan en vision framför mig hur det ska se ut. Nästa gång jag tävlar vill jag känna mig klar, färdiggräddad, fit for fight och jävligt bra!

Det ska bli mycket bättre

Christoffer Myrsäter

Posts Google+