Tricepstips

8 oktober, 2013
8 oktober, 2013

Hallå elleeeer!

Olympia och SM precis avgjort och det är ju godis för alla byggar älskare. Men det var ju inte det jag skulle tjöta om.. Jag har själv alltid haft släpande armar.  Jag satt en dag och kollade inför-serie med Flex Lewis (Mr. Olympia i 212 klassen).

Han kör verkligen annorlunda och något jag lärt mig att oavsett hur bra något funkar för en person så behöver det inte göra det för dig. Men det här är något som är värt att testa!

Mr Flex kör en minicirkel med 5 st övningar direkt efter varandra i cablecrossen. Jag gjorde inte alla övningar i hans video men körde en tung basövning först och avslutade med denna minicirkel. GRISIGT BRUTALPUMP!! TESTA! 20+20+20+20+20=100reps/set!

Flex tricpespass (mitt y-tube strular så kan inte ange vilken tid i videon han kör cirkeln)

Har kört detta för biceps med och det funkar med…

Mvh. Christoffer

Christoffer Myrsäter

Posts Google+